Botox kezelések

Botox kezelések


Az öregedés hallatára talán mindenkinek ugyanaz jut az eszébe, a ráncok. De nemcsak a ráncok jelennek meg. A kor előrehaladtával a ráncok kialakulását részben a bőr rugalmas rostjainak csökkenése, és a bőr alatti kötőszövet, zsírszövet petyhüdtsége okozza. A látható ráncok már fiatalabb korban is megjelenhetnek. Nagy lépés az esztétikai és fiatalító beavatkozásoknál a botox kezelés, amellyel véget vethet a ráncok elleni harcnak.


Milyen területen alkalmazható a botox kezelés?

  • Homlok ráncainak kezelése
  • Szemöldök közötti ráncok kezelése
  • Szem és ajak közötti ráncok kezelése
  • Túlzott izzadás csökkentése


Miért alakulnak ki a ráncok?


A ráncok a természetes öregedési folyamathoz tartoznak. Az évek múlásával a szervezet kollagén termelése csökken, és ez vezet a ráncok, szarkalábak kialakulásához. A ráncok elsősorban a mimika és az ismételt arcmozgások miatt alakulnak ki. A kor előrehaladtával láthatóvá válnak a szemöldök közötti ránc, a homlokráncok, a nevető és a száj körüli ráncok és a szem körüli szarkalábak.


Milyen megoldást kínálunk?


Fiatalságunk és bőrünk feszességének megőrzése ma már nem csak álom. Az arcon fellelhető ráncok és mimikai ráncok eltüntetésének világszerte egyik leggyakrabban használt módszere a botox kezelés. Ezen kívül kiválóan alkalmazható a nem kívánt izzadás megszüntetésére kéz, láb és hónalj területén.


Konzultáció

Az első konzultáció alkalmával a plasztikai sebész elmagyarázza a botox kezelés menetét, hatását a szervezetre,majd megbeszélik, hogy a vendég igényei teljesítetőek e, illetve a beavatkozás elvégezhető e.


Ráncok eltüntetése botox injekcióval

Botox-kezelés lényege, hogy a botulinum toxin (ennek rövidítése a Botox) higított oldatával, illetve annak befecskendezésével átmenetileg gátolják a ráncképződésért felelős mimikai izmok működését. A kezelés eredményeként a szem körüli szarkalábak, a homlokon húzódó mély ráncok kisimulnak. A kezelés célzottan kisimítja a ráncokat, eltünteti a bőr öregedésének jeleit. Úgy szépülhet meg, hogy senki sem fogja észrevenni, hogy botox kezelése volt, csak fiatalsága fog mindenkinek feltűnni. A hatás igazán kiváló!


Meddig hatásos a botox kezelés?


A botox kezelés hatása pár nap után mutatkozik meg. A kezelés 6-7 hónapra blokkolják a ráncokért felelős mimikai izmokat, ez után meg kell ismételni a kezelést. Az izzadást gátló kezelés 8-12 hónapig fejti ki hatását. Az ismételt kezeléssel meg lehet hosszabbítani a hatást. A kezelés kb. 20 percig tart, akár már rögtön utána vissza is mehet dolgozni.


Kinek ajánljuk a botox kezelést?

A botox kezelést azok számára ajánljuk, akik szeretnének megfiatalodni, feszesebbé varázsolni arcbőrüket, csökkenteni a homlok, az orrnyereg és a szemöldök közti ráncokat, és a szem külső szarkalábráncait, mimikai ráncait. Továbbá ajánljuk azoknak a hölgyeknek és uraknak, akik a túl erős mimikájukat lágyabbá kívánják tenni, valamint azoknak, akik túlzott izzadástól szenvednek.

Kinek nem ajánlott a botox kezelés?

Nem ajánljuk a botox injekciót, ha bármilyen aktív bőrbetegsége van, valamint a várandósság és szoptatás alatt, illetve ha bármilyen izomműködési vagy idegrendszeri problémája van.


Ajánlás: A ráncok eltűntetése, az izzadás látványos méretű csökkentése.

BEJELENTKEZÉS

vissza az előző oldalra

magyar bejelentkezés