Hajhullás, kopaszodás kezelése

Hajhullás, kopaszodás kezelése

Hajunk állapota, ápoltsága belső egészségi állapotunkról is egyfajta tükörképet ad. Helytelen kezelés, hiányos táplálkozás vagy tartósan fennálló betegség és stressz hatására ugyanis megfakulhat, töredezetté válhat, súlyosabb esetben pedig kóros hajhullási folyamat is elindulhat. A haj hullása nemcsak a férfiaknál, de a nőknél is problémát okozhat. Fontos, hogy időben felismerjük a hajhullást, mert ekkor még a folyamat visszafordítható vagy teljesen meg is szüntethető.


Milyen megoldást kínálunk a hajhullás kezelésére?

A mezoterápiás hajgyógyászat egy teljesen új eljárás a hajhullás megállításában, a haj növekedés fokozásában, valamint az egészséges haj és fejbőr szerkezetének visszaállításában. A hajhullás oka általában a vitamin- és ásványi-anyag hiány. A megfelelő anyagot az ideális helyre viszonylag kis mennyiségben bejuttatva frenetikus hatást érhetünk el. Sokkal erősebbet, mintha szájon keresztül, az emésztőcsatornán át a vérkeringés által juttatjuk el az anyagot a hajtüszőhöz. Mivel ez esetben nagyon hosszú az út a pirulától a végcélig, az elért plazmakoncentráció mintegy 10 százaléka jelenik csak meg a bőrben. Viszont, ha kívülről, apró mikroinjekciók sorozatával visszük be ugyanezt, akkor a bőrbe közvetlenül jut be és maximális a koncentráció. A vérben szinte nem is lesz kimutatható az anyag. Ez a mezoterápiás hajnövesztés módszerének a lényege, tehát az, hogy a bevitt anyag maximálisan kifejti hatását a hajhagymánál. A Titok: a mezoterápiás hatóanyag koktélban rejlik!

Mi is a mezoterápiás hajhullás kezelés?

A mezoterápiás hajhullás kezelés alapja az apró tűszúrásokkal való hatóanyag-bevitel. Közvetlenül a kezelni kívánt területre összpontosítunk. A kezelés fájdalommentes és semmilyen formában nem terheli meg a szervezetet. A kezelés megkezdésétől rövid időn belül megszűnik a fejbőr korpásodása, zsírosodása, a meglévő hajszálak megerősödnek és megvastagodnak.
Klinikai tanulmányok szerint általánosságban elmondható, hogy az esetek körülbelül 70-80%-ában lehet látványos javulást elérni mezoterápiás hajhullás kezeléssel.

mezoterápiás hajkezelés
Hogy pontosan mi is történik a kezelés közben bőrünkkel?

A fejbőrbe speciális vegyületeket, juttatunk, amelyek közvetlenül stimulálják a hajhagymákat. A hatóanyagok ezután életre keltik a hajtüszőket, és helyreállítják a fejbőr sérült mikro keringését. A kezelés során a haj visszanyeri életerejét, fényesebbé válik, felgyorsul a növekedése, és csökken a hullásra való hajlama. Várandós és szoptatós kismamáknak a kezelést nem javasoljuk!

NAGYON FONTOS!
A kezelés megkezdése előtt ingyenes konzultációt végzünk, Mezoterápiás szakemberünk beszélgetés alkalmával felméri, milyen szintű a hajhullás, mi okozhatja a hajhullást és elbeszélget a pácienssel, hogy a kezeléssel milyen hatású javulás érhető el.

Milyen típusú hajhullás kezelhető mezoterápiával?

  • Azokban az esetekben, ahol a hajhullás kialakulásáért felelős….
  • a haj nem megfelelő ápolása /festés, dauer/
  • nem kiegyensúlyozott étkezés, megerőltető diéta
  • gyógyszerek mellékhatása
  • terhesség következtében és szoptatás alatti hajvesztés
  • vashiány
  • fertőző gyulladásos megbetegedések

 

….nagyon szép eredmény érhető el a kezeléssel.

BEJELENTKEZÉS

vissza az előző oldalra

magyar bejelentkezés