Cellulitisz kezelés

Cellulitisz kezelés

A narancsbőr vagy más néven cellulitisz a nők 90%-nál okoz problémát. Ez a bőrprobléma nem csak az elhízott, de a vékony nőknél is jelentkezik.

Mi is a cellulitisz?

A cellulitisz a kötőszövetek anyagcseréjének hibájából ered.A bőr alsó rétegeinek zsírszövetei megnagyobbodnak (a bőr és az izomzat közötti rétegben felhalmozódik a zsír, a szövetek között pedig folyadék és a toxinok), ilyenkor a zsírréteg fellazítja a bőrszöveteket, ezáltal láthatóvá válnak az egyenetlenségek, kisebb-nagyobb gödröcskék mutatkoznak a bőrön. Általában ilyen esetekben a nyirokrendszer (amely a méreganyagok kiszűréséért felelős) nem működik megfelelően. Ezek a területek könnyen felismerhetőek arról is, hogy általában hideg tapintásúak, mivel a vérkeringés itt kevésbé élénk.

Összefoglalva a zsírszövetek megnagyobbodása, a vér- és nyirokkeringés pangása, együttesen felelős a celluitisz kialakulásáért.

 Mi okozza a cellulitiszt?

  • nem megfelelő táplálkozás (túlzott zsíros ételek, édességek)
  • hormonális hatások (fogamzásgátló, hormonszennyezett élelmiszerek)
  • örökletes tényezők
  • mozgáshiány következtében a nyirokkeringés lelassul
  • stressz

 Milyen megoldást kínálunk a cellulitisz ellen?

Tapasztalataink alapján a legjobban bevált stratégia a következő hét alapvető lépésből áll össze:

1. Első alkalommal egy INGYENES állapotfelmérés

Az állapotfelmérésen a szakember egy speciális cellulitisz teszt segítségével megállapítja, hogy a problémás területen a cellulitisz hányadik stádiumában van (a cellulitisznek 3 stádiumát különböztetjük meg)

2.  A mezoterápiás cellulit kezelés

A mezoterápiás cellulit kezelés fájdalommentesen szünteti meg a bőrhibákat. Szakorvosainkegy automata mezoterápiás pisztoly segítségével a zsírszövetekbe apró tűszúrásokkal speciális hatóanyagkoktélt fecskendeznek, amely többek között tartalmaz hyaluronsavat (segíti a salakanyagok eltávolítását), koffeint (beindítja a zsírbontást), cinket (serkenti az anyagcsere folyamatokat) stb. Ezek az anyagok veszik fel a harcot és segítenek megszüntetni a nem kívánt narancsbőrt

 Mezoterápiás kezeléssorozat 

A kezelés 1 órát vesz igénybe, 5-8 alkalomból áll (ez mindig egyénenként változik, attól függően, hogy a cellulitisz milyen stádiumban van) és 2 hetente ismételjük. 3-5 kezelés után már jelentkeznek az eredmények: a bőrfelszín simábbá válik, a látható kidudorodások visszahúzódnak.

3.  Nyirokmasszázs

A nyirokmasszázst, vagy más néven nyirokdrenázst, ritmikus, körkörös, nyomó-simító mozdulatokkal végzik.  A masszázzsal fokozzuk a nyirokkeringést, megszűntetjük a szöveti nyirokpangást, ezáltal a mezoterápiás kezelés hatására lebomló zsírok, salakanyagok a lehető leggyorsabban tudnak távozni a szervezetből.A nyirokkeringés segítségével a méreganyagok előbb az érpályába, majd a vér útján a májba, illetve a vesékbe kerülnek, ahol egyrészt átalakulnak, másrészt kiválasztódnak.

Nyirokmasszázs kezeléssorozata 

A jobb eredmény elérése érdekében a mezoterápiás kezelést követő 6.-7. naponalkalmazzuk a nyirokmasszázst! A masszázs 1óra 30 percet vesz igénybe, és 5-6 alkalommal ismételjük!

4.  Lúgosító infraszauna

Általában az emberek 80% - a el van savasodva. Ennek oka a helytelen táplálkozás az élvezeti cikkek, alkohol, nikotin,a környezeti hatások (szmog, sugárzás),személyes környezet (stressz, bosszúság, stb.)és gyógyszerek.

A lúgosító infraszaunánk különlegessége a turmalin. A turmalin egy féldrágakő, amely mint szűrő, képes a természetes vízből gyenge lúgos vizet készíteni. Az ily módon kezelt vízhidratálja és feszesebbé teszi a bőrt!

A turmalin anionokat és infravörös fényt sugároz. Az anionok olyan elektromos mezőt alakítanak ki, ami szabályozza a vérkeringést, amely stimulálja a verítékmirigyeket így segít a sejtméregtelenítésben és a salakanyag elszállításban. A bőr nagyon fontos savtalanító szervünk, az izzadsággal savakat és mérgeket választ ki.

Lúgosító infraszauna használata

A mezoterápiás kezelés után 72 órán belül, javasoljuk az infraszauna használatát, hogy a kezelés hatására lebomló zsírok és méreganyagok még könnyebben kiürüljenek testünkből.

A kúra során 10-15 alkalommal javasoljuk a lúgosító infraszauna használatát!

5.  Folyadékbevitel

A kúra eredményessége érdekében a napi ajánlott vízfogyasztás 2,5-3  liter szénsav mentes víz fogyasztása!

6.  Megfelelő étrend

Kerülendő a kávé, alkohol, hús, fehérlisztből készült termékek, cukor, csokoládé, üdítő italok és zöldbab fogyasztása.

7. Testmozgás

A kezeléssorozatok hatását növeli, ha hetente kétszer elmegyünk mozogni. A sétálás, kocogás, futás, erősíti az izmokat, és ahol az izmok fejlődnek, ott a zsír leépül!!!

Csodák sajnos nincsenek, a cellulitisz elleni harcban eredményt csak közös munkával lehet elérni, éppúgy fontos a vendég kitartása, mint a Szakorvosok munkája.

Ha együttműködünk, az eredmény a cellulitisz eltűnése, a nyirokáramlás helyreállítása és egy gyönyörű feszes, hidratált bőr!

Kinek ajánljuk a mezoterápiás cellulitiszkezelést?

A mezoterápiás cellulitisz kezelés ideális lehet mindazoknak, akiknek a test különböző területein (combok, fenék, has, kar) a narancsbőr tünetei jelentkeznek.

Kinek nem ajánljuk a kezelést?

 
  • Állapotos hölgyeknek

  • Inzulinnal kezelt cukorbetegeknek

  • Agyvérzésen átesett embereknek

  • Szívgyógyszereket szedőknek

  • Rákos megbetegedésben szenvedőknek

BEJELENTKEZÉS

vissza az előző oldalra

magyar bejelentkezés