Lokális zsírbontás

Lokális zsírbontás

A nők 80%-a nap mint nap szembesül azzal a ténnyel, hogy bármilyen megerőltetés ellenére, vannak olyan testrészei, amelyen nem tudja ledolgozni a zavaró zsírpárnákat.

Ma már ismertek ugyanis olyan hatóanyagok, amelyeknek a zsírpárnába történő beadása a zsírszövet helyi "lefogyását" idézik elő. E kezelést a speciális injekciós kezelésekkel foglalkozó orvostudományi szakág, a mezoterápia gyakorolja. A mezoterápiás zsírszobrászattal az erre szakosodott, mezoterápiás képzettséggel rendelkező orvosok foglalkoznak.

Kinek ajánljuk a mezoterápiás kezelést?

Minden olyan testrész kezelésére alkalmas ez az eljárás, ahol szeretnénk a zsírszövet mennyiségét csökkenteni (ilyen területek pl. a toka, felkar, has, derék, combok külső és belső oldala, bricsesz, térd és boka)! A bevitt hatóanyagok a zsírpárnában levő anyagcserét befolyásolják. Fokozódik a zsírsejtekben tárolt trigliceridek lebontása és csökken a zsírsejt térfogata. Ez eredményezi a helyi fogyást! ". A kezelés eredményeként lecsökkent zsírpárna hosszú ideig megtartja - a megváltozott anyagcsere miatt- "lefogyott" voltát, persze, nem örökre.
A mezoterápia eredményessége a zsírleszívással vetekszik, előnye azonban, hogy nincs szükség altatásra, így nem kell a kórházban tölteni egyetlen éjszakát sem.

Milyen megoldást kínálunk a lokális zsírbontásra?

Első alkalommal egy INGYENES állapotfelmérés végzünk!
Az állapotfelmérésen a szakember megállapítja, hogy milyen eredmény érhető el a problémás területen, elmagyarázza a kezelés menetét, és felvázolja, hogy milyen együttműködésre van szükség a páciens felől.

A mezoterápiás zsírbontás

A tűs mezoterápiás zsírbontás

Tény, hogy az injekciós zsírpárnacsökkentés nem a leggyorsabb eljárás, minden zsírpárnának többszöri, meghatározott időközönkénti kezelésre van szüksége. A zsírpárnát egyenletesen, 1,5 -2cm-es távolságokban szúrják meg. Minden beszúrási pontban meghatározott mennyiségű hatóanyagot injektálunk, 6 - 12 mm mélyre juttatva a zsírszövetbe az anyagot. Az egy- vagy több komponensű hatóanyagoldat egyenletesen átitatja a bőr alatti zsírszövetet, és megkezdi "munkáját".
A beavatkozást megfelelő fertőtlenítés és felszíni érzéstelenítés után végezzük. A kezeléseknél kizárólag analitikai tisztaságú (99,99% tisztaságú), steril, minden tartósító, segéd és adalékoktól mentes hatóanyagot használunk.
A kezelés után, a szúrások helyén legfeljebb apró bevérzések keletkezhetnek. A zsírpárna a kezelést követő napokban kissé érzékennyé válik, nyomásra, rázkódásra enyhén fájdalmas lehet. Érdemes tehát a fizikai aktivitást néhány napig visszafogni.
A tű nélküli mezoterápiás zsírbontás(Meso-Beauty)


A tű nélküli mezoterápia egy forradalmian új kezelés, amely fájdalom mentesen, elektroporációval juttatja be a megfelelő hatóanyagokat a zsírsejtekbe.
A rádiófrekvenciás hullámokkal történő elektroporézis a sejtmembránon keresztül proteincsatornákat, aquagén csatornákat nyit meg, melyeken szinte szabadon áramlanak be a hatóanyagok a sejtekbe és a sejtek közötti térbe. A csodás technika segítségével 0,2-10 cm(!) mélységig lehet bejuttatni a felületre felkent hatóanyagokat, melyek az egyszerű felkenéshez képest 1200%-kal magasabb koncentrációban mutathatóak ki a szubkutiszban (bőralja). A módszer fájdalmatlan, nincs bevérzés, nincs gyógyulási idő. Fontos viszont a bejuttatott anyag mennyisége, minősége és összetétele. Ennél az eljárásnál nincs bevérzés,telyesen fájdalom mentes,de a tűszúrások ingerlő, gyógyító, sejtstimuláló, kollagénképző (bőrfeszesítö, börregeneráló) hatása is kimarad. Az elektroporézissel (Meso-Beautyt) minden eddigi alakformáló hatóanyagot bejuttathatunk akár heti rendszerességgel a bőrbe, a zsírszövetbe önálló kezelésként.

A mezoterápia előnyei

A zsírszobrászat során nem fenyeget a zsírpárna feletti bőr meglöttyenése, csüngése. A térfogatváltozás ugyanis lassú, folyamatos, nem alakul ki bőr alatti szövethiány, üreg. Nem károsodik anatómiailag a vér- és nyirokkeringés, amit a műtéti zsírszívás feltétlenül károsít. Ráadásul a zsírcsökkentő mezoterápiás koktélba az orvos bőrfeszesítő, rugalmasító, kiegészítő hatóanyagokat is "belemixelhet.

Mezoterápiás kezeléssorozat

A kezelés 30 perc-1órát vesz igénybe (a területek nagyságától függően. A kisebb területek zsírbontásánál 3-4 kezelést javasolt,a nagyobb területek(max. 3 tenyér nagyság) 5-8 alkalomból álló kezelést igényel.

A tűs mezoterápiás kezeléseket 2 -3 hetente,a tűnélküli (Meso-Beauty) kezeléseket hetente lehet ismételni és 2-4 kezelés után már jelentkeznek az eredmények.

Lúgosító infraszauna

Általában az emberek 80% - a el van savasodva. Ennek oka a helytelen táplálkozás az élvezeti cikkek, alkohol, nikotin,a környezeti hatások (szmog, sugárzás),személyes környezet (stressz, bosszúság, stb.)és gyógyszerek.

A lúgosító infraszaunánk különlegessége a turmalin. A turmalin egy féldrágakő, amely mint szűrő, képes a természetes vízből gyenge lúgos vizet készíteni. Az ily módon kezelt víz hidratálja és feszesebbé teszi a bőrt!
A turmalin anionokat és infravörös fényt sugároz. Az anionok olyan elektromos mezőt alakítanak ki, ami szabályozza a vérkeringést, amely stimulálja a verítékmirigyeket így segít a sejtméregtelenítésben és a salakanyag elszállításban. A bőr nagyon fontos savtalanító szervünk, az izzadsággal savakat és mérgeket választ ki.

Lúgosító infraszauna használata

A mezoterápiás kezelés után 72 órán belül, javasoljuk az infraszauna használatát, hogy a kezelés hatására lebomló zsírok és méreganyagok még könnyebben kiürüljenek testünkből.

A kúra során 10-15 alkalommal javasoljuk a lúgosító infraszauna használatát!


Testmozgás

A zsírpárna a kezelést követő napokban kissé érzékennyé válik, nyomásra, rázkódásra enyhén fájdalmas lehet ezért csak a 6 nap után javasolt a testmozgást elkezdése. A kezeléssorozatok hatását növeli, ha hetente kétszer elmegyünk mozogni-sportolni, de csak kizárólag kardió mozgást végezhetünk (sétálás, kocogás, futás, stb.)

Milyen területeken alkalmazható a kezelés?

  • toka

  • felkar

  • has

  • derék

  • combok külső és belső oldala

  • bricsesz

  • térd

  • boka


Mi történik bőrünkkel a kezelés után?

A kezelés után a bőr a kezelt területen kissé bepirosodhat, kis pontok lehetnek a bőrön, de ezek maximálisan pár óra alatt eltűnnek a bőrről. A kezelés napján nem érheti víz a bőrt, nem javasolt a napfényen tartózkodni, továbbá a szolárium és a szauna használatát sem ajánljuk.


Kinek nem ajánljuk a kezelést?

· Állapotos hölgyeknek
· Inzulinnal kezelt cukorbetegeknek
· Agyvérzésen átesett embereknek
· Szívgyógyszereket szedőknek
· Rákos megbetegedésben szenvedőknek

BEJELENTKEZÉS

vissza az előző oldalra

magyar bejelentkezés