Májfolt kezelése

Májfolt kezelése

A májfoltok, pigmentfoltok kialakulhatnak a bőr gyulladásos betegségei után, az életkor előrehaladtával, hormonális vagy egyéb genetikai okból. Kialakulásukban szerepet játszhatnak helytelen bőrápolási szokások, de nagy részben mégis a napsugárzás UV tartománya felelős kialakulásukért. Tulajdonképpen a bőr pigment anyaga a melanin egy helyen nagyobb koncentrációban halmozódik fel ez barna folt (májfolt) formájában jelentkezik. Mi segítünk Önnek mezoterápiás kezeléssel meggyógyítani a májfoltokat.Milyen megoldást kínálunk a májfoltok eltüntetésére?

A májfoltok, pigment foltok kezelésében új fejezet nyílt a mezoterápiás kezelések elterjedésével. A kozmetikai-esztétikai kezelések közül a leghatásosabb módszerként tartják nyilván a mezoterápiás pigment kezelést. A bőr alá depigmentáló anyagokat juttatunk. A koktél tartalmaz pigment képződést gátló és halványító hatóanyagokat. Fontos kiemelni, hogy a májfoltok kezelése annál hatékonyabb, minél világosabbak a foltok. Ha tehetjük, minél előbb kezdjük meg a májfoltok kezelését!

Mi is a mezoterápiás májfolt kezelés?

Kétféle eljárás létezik: a tűs mezoterápiával és a tű nélküli mezoterápiával történő kezelés. Az egyik eljárás lényege, hogy többszörös mikroinjekciózással juttatjuk a hatóanyagokat a bőr felszíne alá egy vékony tű segítségével. A másik eljárás egy orvosi tanúsítvánnyal rendelkező elektroporációs gép, amely a sejtmembrán csatornák megnyílásával fájdalom mentesen, tűszúrások nélkül elektroporácioval juttatja a hatóanyagkoktélt közvetlenül a problémás területbe. A „koktél” különböző tápanyagokat, ezen kívül több fontos vitamint is tartalmaz.


Hogy pontosan mi is történik a kezelés közben bőrünkkel?

Májfoltkezelésünk mezoterápiás kezeléseinken alapszik. A szükséges hatóanyagokat sejtszinten juttatjuk a bőrbe, amelyek a melanoszómák szintjén gátolja a pigmentek képződését, és megszünteti a már meglévő foltokat is. Gátolja a tirozináz enzim működését, szabályozza a melanin szintézisét. A depigmentációs kúra során egyrészt meg kell szabadítani a bőrt a sötét foltoktól, világosítani kell a bőrt, ugyanakkor táplálni és ápolni is szükséges.

 

Nagyon fontos!


Minden kezelés előtt ingyenes konzultációt végzünk, ahol a mezoterápiás szakember felvázolja a kezelés menetét és az kezelés eredményességének előre látható mértékét.

 


Kinek nem ajánljuk a kezelést?

Állapotos hölgyeknek
Inzulinnal kezelt cukorbetegeknek
Agyvérzésen átesett embereknek
Szívgyógyszereket szedőknek
Rákos megbetegedésben szenvedőknek

BEJELENTKEZÉS

vissza az előző oldalra

magyar bejelentkezés