Egészségpénztárak

MKB Egészségpénztár

MKB Egészségpénztár

Az MKB Egészségpénztár valamennyi jogszabály által engedélyezett szolgáltatást finanszíroz.

A Pénztár alapelve, hogy minél nagyobb mozgásteret adjon tagjai részére, s kiemelt fontosságúnak tartja, hogy a lehető legszélesebb körben segítse az egészség megőrzését célzó, betegségmegelőző-, valamint az egyéb egészségügyi programokon való részvételt pénztártagjai és az ő családtagjaik számára.
Link: https://www.mkbep.hu/

Generali Egészségpénztár

Generali Egészségpénztár

Pénztárunk legfontosabb célja, hogy a pénztártagoknak olyan termékeket és szolgáltatásokat kínáljon, amelyek elsősorban az egész család egészségmegőrzését, a betegségek megelőzését, illetve korai felismerését és másodsorban a betegséggel kapcsolatos kiadások csökkentését szolgálják.
Link: http://ep.generalipenztar.hu/

Vitamin Egészségpénztár

Vitamin Egészségpénztár

A Vitamin Egészségpénztár egy valóban non-profit szervezet, melynek szolgáltatása során célja a törvényesség és a tag érdekeinek Így lehetséges, hogy a Vitamin Egészségpénztár dolgozik az egyik legkisebb működési levonással az egészségpénztári piacon és így lehetséges, hogy a tagok ingyen kapnak nem csupán saját kártyát, de a közeli hozzátartozójuk részére társkártyát is.
Link: http://www.vitaminep.hu/

Wellness Egészségpénztár

Wellness Egészségpénztár

A Wellness Egészségpénztár az alapítástól, 2002-től dinamikusan fejlődik. Jelenlegi taglétszáma meghaladja a 26 ezer főt. A biztonságos működést az Edenred Magyarország Kft. biztosítja, ami hazánkban közel 20 éve van jelen az utalványszolgáltatók között piacvezető szolgáltatásaival. Az önkéntes egészségpénztár egy olyan szervezet, amely tagjai és azok vérszerinti hozzátartozói számára a társadalombiztosítási ellátások által nem vagy csak részben támogatott szociális- és egészségügyi termékeket és szolgáltatásokat finanszírozza. A befizetések után többletforrást biztosít a Pénztártagok és családtagjaik egészségügyi kiadásainak kedvezményes finanszírozására. Ezt az állam jelentős adókedvezményekkel támogatja.
Link: http://egeszsegpenztar.edenred.hu/

K&H Medicina Egészségpénztár

K&H Medicina Egészségpénztár

Egészségünk megóvása nem olcsó mulatság, viszont ezzel a ténnyel általában csak akkor szembesülünk, ha megbetegszünk, vagy más miatt lesz hirtelen szükségünk egészségvédő szolgáltatások igénybevételére. Ezért érdemes előre gondoskodni, félretenni némi pénzt a nehezebb időkre. Kérem, tekintse meg, milyen előnyökkel jár, ha Ön a K&H Medicina Egészségpénztárt választja!

Telefonos ügyfélszol- gálatunk, a K&H Tele- Pénztár munkatársai hétköznapokon 8 és 18 óra között kész- séggel állnak rendel- kezésére a (06 1/20/30/70) 335-3355 telefonszámon.
Link: http://www.khmedicina.hu/

Tempo Egészségpénztár

Tempo Egészségpénztár

Szolgáltatásaink szervezésénél érvényesül Pénztárunk alapvető filozófiája, az, hogy a legszélesebb mértékben építünk a Pénztártagok egyéni (és igen eltérő) igényeire. Egészségpénztárunk alapvető célja, pénztártagjai és azok családtagjai részére a társadalombiztosítás által nem támogatott - de gyakran igénybevett - egészségügyi, egészségvédelmi szolgáltatások finanszírozása. Az egyéni számlán lévő összeget nemcsak a pénztártag, hanem közeli hozzátartozói és élettársa is felhasználhatja, továbbá az összeg örökölhető.
Link: http://www.egeszsegpenztar.hu

Honvéd Egészségpénztár

Honvéd Egészségpénztár

A szolgáltatások összeállításakor alapelvként vették figyelembe a Pénztár célkitűzését: a tagok egészségének megõrzését, a betegségek idõben történõ felismerését, ennek alapján a hatékony gyógykezelést, továbbá a fizikai erõnlét megtartását, illetve fejlesztését.
Link: http://www.honvedep.hu

Dimenzió Egészségpénztár

Dimenzió Egészségpénztár

Örömmel tájékoztatom, hogy a Mi tagjaink egészségesebbek a magyar átlagnál. Nem csak azért mert többet költenek az egészségükre, hanem tudatosan, előre gondolva döntenek a következő évek befektetéseiről. Napjainkban a leggyakrabban hallott szó a válság és a recesszió. Mi tudjuk, hogyha egészségesek vagyunk akkor nincs mitől félni, mert számíthatnak ránk otthon és a munkahelyen is.
Link: http://www.dimenziocsoport.hu

magyar bejelentkezés